Om

Mitt jobb går normalt ut på att få andra att agera, skriva, få ut, kommunicera, tänka, få genomslag, rikta, skapa mötesplatser genom kommunikation osv. Med den här bloggen tänker jag lura mig själv att skriva av mig, ge betraktelser och kommentarer från ett kommunikationsstrategiskt håll. Vad det nu är. Den kanske mer har en terapeutiskt värde för mig, att skriva av mig.

Jag har gjort den avpersonaliserad även. Ordet ska bära. Jag har andra miljöer och figurerar i andra sammanhang ”lite här och var” vare sig det gäller Twitter, FB eller fysiska sammankomster. Men jag vill inte blanda in ”mig” eller det på den här bloggen. Hoppas det är ok.

Jag har ingen partipolitisk agenda eller är medlem i något parti. Jag är en politisk varelse, men det är vi alla. De flesta kanske är omedvetna om det. I grunden värderar jag frihet högt och med moralisk måttstock om alla människors lika värdighet (dignity). Men alla människor har inte lika rättighet, för den kan förbrukas. Att nazister öppet kan deklamera, få polisbeskydd i ”demonstrationståg” och föra fram budskap är inte ett uttryck för yttrandefrihet eller mötesfrihet. Det är ett missbrukande och missförstånd av just yttrandefriheten och mötesfriheten. Detsamma gäller andra våldsbejakande ”moralbeskyddare” med egen agenda om världsordning.

Demokrati är inte en räkneform.

Det finns inga raser.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Share Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *